9 september Startzondag

De aankomende startzondag 9 september wordt een knaller van een zomerfestival.

Na een dienst, geleid door ds. Chris van Andel, verandert de kerk en omgeving in een festivalterrein. Er worden verschillende workshops georganiseerd zoals bijbels koken, een architectuurwandeling, sing&song writing en po√ęzie. In deze workshops is tijd om elkaar te ontmoeten en "een goed gesprek te voeren", hiermee een introductie tot ons jaarthema! We sluiten af met een festivallunch en hiermee is het einde van het festival om uiterlijk 14:30 uur.

De kerkdienst begint zoals gewoonlijk om 10:00 uur, hierin worden tevens nieuwe ambtsdragers bevestigd, een aantal herbevestigd en we nemen van twee van hen afscheid.

Voor jullie huishoud/boodschappenlijstjes zouden we willen vragen of je hier lekkere koeken / taart op wil zetten. Denk aan: stoopwafels, glacékoeken, kokosmakronen, brownies, alles wat lekker is bij een fijne festivalkoffie! Graag meenemen naar het bewuste JK festival.

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.