• Start
  • Nieuws
  • Concert Gert van Hoef in Jeruzalemkerk Amsterdam-West, 2 juni 2018

Concert Gert van Hoef in Jeruzalemkerk Amsterdam-West, 2 juni 2018

Op zaterdagavond 2 juni geeft Gert van Hoef een orgelconcert in de Jeruzalemkerk te Amsterdam-West. Hij bespeelt het enige en unieke Furtw√§ngler & Hammer orgel in Nederland. Via een beamer is tijdens het concert te zien hoe Van Hoef het orgel bespeelt.

Afbeelding1Gert van Hoef is een van de jonge generatie van veelbelovende Nederlandse organisten en is wereldwijd bekend via Youtube. Hij ontdekte pas op 13-jarige leeftijd het orgel als muziekinstrument. Al snel nam hij ook deel aan concoursen, waar zijn orgelspel ook gewaardeerd bleek te worden. 

In 2017 studeerde hij af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met een 8,5 op het orgel van de St Bavo in Haarlem. Door zijn spel en doordat hij een aantal van zijn vertolkingen op Youtube heeft geplaatst, werd hij al snel bekend en heeft hij al vele concerten in binnen- en buitenland op zijn naam staan. 

Op 2 juni kunt u zijn spel in de Jeruzalemkerk beluisteren. Laat u daar verrassen met zijn keuze uit oude klassieken, maar ook van modernere stukken. De toegang voor het concert is gratis maar er is wel een collecte. Aanvangstijdstip is 20.00 uur maar de kerk gaat open om 19.30 uur.

Meer informatie:

https://www.gertvanhoef.nl/concerten/agenda.html

http://www.jeruzalem-kerk.nl/bezoek-ons

 

 

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.