Onze samenkomsten tijdens de coronamaatregelen

De zondagse samenkomsten zijn voor ons belangrijke momenten in de week, die we niet zomaar willen overslaan. Daarom hebben we besloten dat onze voorganger Richard Saly en een kleine groep muzikanten een aangepaste dienst houden en we deze gaan streamen. Als kerkenraad hebben we namelijk de drastische maatrefel moeten nemen om de komende zondagen geen samenkomsten te houden in de kerk vanwege de toenemende impact van het coronovirus.

De Protestantse Kerk Nederland heeft maatregelen zoals aangekondigd in de persconferentie van donderdagmiddag door het kabinet overgenomen en wij nemen als kerkenraad van de Jeruzalemkerkgemeente dit advies ook over.

Samenkomsten belangrijk

Omdat we de zondagse samenkomsten zo belangrijk vinden, hebben we gekozen voor de oplossing van een aangepaste online dienst met onze voorganger Richard Saly en een kleine groep muzikanten. Deze dienst is te beluisteren via de website en we werken ook aan een beeldstream. Hou hiervoor de website en de infomail in de gaten. Daarnaast zal de liturgie en de preek vooraf beschikbaar worden gesteld. zodat u en jij ook kunnen kiezen om in klein verband thuis bijeen te komen.

Op deze manier denken we dat, ondanks alle maatregelen, we toch een goede invulling van onze samenkomsten hebben.