Terugblik Kaarsjes in de Baarsjes 2019

24 december 2019 stroomde de Jeruzalemkerk in de Baarsjes weer vol met buurtgenoten en andere Amsterdammers om de geboorte van Jezus te vieren. Het was een avond vol inspiratie, muziek en hoop.

Natuurlijk werd het kerstevangelie gelezen en hield ds Richard Saly een inspirerend verhaal over echt contact maken. De muziek was ook dit jaar weer verrassend. Van de traditionele kerstliedjes tot Coldplay en Krezip!.

Na afloop was het plein voor de kerk weer gezellig druk en genoot iedereen van warme chocolade melk, gluhwein en kerstkransen. Kerst vier je in de Baarsjes. Ook volgende jaar!