Intrededienst ds. Richard Saly

uitnodiging.jpg

Zondag 7 juli is om 14:30 uur de bevestigingsdienst van ds. Richard Saly, waarin hij samen met ds. Nynke Dijkstra zal voorgaan. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Er is die zondag geen ochtenddienst. Tijdens de dienst er kindernevendienst voor de jongste groep. Ook is er crèche.

Na de dienst is er een samenzijn met een hapje en een drankje. We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat dit buiten op het plein kan.

We zien uit naar een inspirerende en feestelijk dienst!

Tijd:

De deuren gaan open om 14:00 uur en er is 's ochtends geen 'reguliere' dienst.

Crèche:

Er is een crèche voor kinderen tot 4 jaar. Loopt hiervoor rechts om de kerk. De ingang is bij het groene hek.

Kindernevendienst:

Tijdens de preek hebben de kinderen vanaf 4 tot ongeveer 8 hun eigen bijeenkomst achterin het kerkgebouw.

Parkeren:

Op zondagmiddag is het wel vrij parkeren, maar een enorme uitdaging om een plek te vinden in de buurt. Alternatief is de parkeergarage op het Mercatorplein

Routebeschrijving:

Om u route te bepalen via auto of openbaar vervoer, klik hier.

Tram 13 en bus 18 vanaf het Centraal Station stoppen vlakbij de kerk op het Mercatorplein.

Vanaf station Zuid of Sloterdijk kunt u bus 15 nemen. Deze stopt ook bij het Mercatorplein. Tenslotte rijdt ook tram 7 langs het Mercatorplein