Jeruzalemkerk beroept ds. C.W. Saly

Na een zorgvuldige procedure heeft de Algemene Kerkenraad van de PKA maandag 26 maart jl., een officieel beroep uitgebracht op ds. Saly uit Ede. Sinds het afscheid van ds. Bas van der Graaf in april 2018 was er geen vaste predikant verbonden aan de Jeruzalemkerk. Op zondag 24 maart hebben we uitgebreid kennis kunnen maken met elkaar.

Na een dienst waarin ds. Richard Saly voor ging, hebben we ons gepresenteerd als Jeruzalemkerk. Met de hulp van verschillende mindmaps, die door de gemeenteleden zelf zijn gemaakt, passeerde diverse onderwerpen de revue. Van de plaats van onze kerk in de wijk tot en met een enthousiaste pitch over de gemeentedagen. En van "Kaarsjes in de Baarsjes" tot en met de invulling van de eredienst.

Ds. Saly en zijn gezin mogen nu tot 16 april het beroep overwegen. Wij bidden voor wijsheid en leiding in dit proces.