WELKOM bij

Kaarsjes in de Baarsjes

KAARSJES IN DE BAARSJES 2020

We willen als Jeruzalemkerk dit jaar Kerst niet zomaar voorbij laten gaan in de Baarsjes. En het zal anders dan anders zijn, maar met dezelfde warmte, sfeer en boodschap: "Kerst deel je met elkaar".

KidB 2020 via Youtube

Deze bijzondere editie van Kaarsjes in de Baarsjes is dit jaar via ons YouTube kanaal

Speciale acties

11 december - 4 januari Kerststal in de kerk
Vanaf 11 december is er in de Jeruzalemkerk een Kerststal opgesteld. Alle inwoners van De Baarsjes zijn van harte welkom in de Jeruzalemkerk om deze traditionele en unieke kerststal te bewonderen. Kom na het bewonderen van deze kerststal op traditionele wijze een moment tot rust en neem plaats in een van de banken. Laat in stilte je gedachte gaan over kerst 2020 en wat kerst voor jou dit jaar betekent.

Wil je even praten? Dan staan de vrijwiligers van de Jeruzalemkerk voor je klaar.

De kerk is op werkdagen open van 15:00 uur tot 17:00 uur.
Inzamelpunt Voedselbank
Kerst is een feest van hoop. Hoop die je ook zelf op een eenvoudige manier kan geven. Namelijk door iets van je rijkdom te delen met iemand anders. Concreet vragen wij jou om houdbare etenswaren te brengen naar de Jeruzalemkerk.

Tijdens de Kerstperiode is de Jeruzalemkerk een speciaal inzamelpunt van de Voedselbank. Je bent elke werkdag tussen 15:00 - en 17:00 welkom om je donaties te brengen.

24 december Kaarsjes in de Baarsjes online

Normaal zitten we op 24 december om 20:00 omringd door honderden kaarsjes saamhorig bij en tegen elkaar. Deze warmte zoeken we dit jaar online op met een speciale korte film:
Kerst in de Baarsjes 2020 - Antwoord op ons hopen

We nodigen je van harte uit om op 24 december om 20.00 uur mee te kijken naar deze unieke korte film die via ons YouTube kanaal beschikbaar komt. De film zit vol met gedachten, vragen en mooie muziek over hoop en speelt zich af midden in ons eigen geliefde De Baarsjes.

Kijk dus op 24 december om 20.00 uur live online mee …… en vier zo samen met ons Kerst 2020.

25 december Eerste Kerstdag, familiedienst

Traditioneel is er dit jaar een speciale familiedienst op eerste Kerstdag. Ook deze dienst is te volgen via YouTube, want corona. Tune om 10:00 uur in op ons YouTube kanaal