Welkom,
wij zijn de
Jeruzalemkerk

Betrokken zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven!

Ook in tijden van Corona.

Onze diensten zijn vanwege de Corona-maatregelen alleen via Zoom. Helaas niet in ons mooie kerkgebouw De diensten zijn achteraf terug te kijken via ons Youtube-kanaal.

We nodigen je van harte uit om mee te doen met onze Zoom-diensten. Via onderstaand formulier vraag je onze Zoom gegevens voor de eerstvolgende dienst op en ontvang je automatische de nieuwste zoomlinks.

Zoom link aanvragen

* verplicht veld

Diensten luisteren

Tijdens een dienst worden er (video)opnames gemaakt. Beluister en kijk de dienst op een later tijdstip via ons Youtube kanaal. Diensten tot maart 2020 zijn terug te luisteren in audio via de website.

Komende activiteiten

09 mei 2021
10:00 Kerkdienst
13 mei 2021
10:00 Kerkdienst (Hemelvaartsdag)
16 mei 2021
10:00 Kerkdienst
23 mei 2021
10:00 Kerkdienst

Actueel

Woensdag 10 maart 2021 is het 'biddag voor gewas en arbeid'

Woensdag 10 maart 2021 is het 'biddag voor gewas en arbeid'

Misschien heb je je nog nooit zo onzeker of afhankelijk gevoeld als in de afgelopen periode. Dat alles niet zo vanzelfsprekend is. Daarom is biddag voor gewas en arbeid een goed moment te bidden. Misschien wel voor jezelf. Dat kan! 

Lees verder....

Veertig dagen onderweg naar Pasen

Veertig dagen onderweg naar Pasen

Aan het grote feest van Pasen gaat een periode van veertig dagen vooraf (de zondagen worden niet meegeteld) waarin christenen zich voorbereiden op dit feest. Van Jezus lezen we dat hij veertig dagen vastte in de woestijn. Christenen wereldwijd gebruiken de periode voor Pasen als een tijd van bezinning en soberheid. In de Jeruzalemkerk besteden we speciale aandacht aan deze tijd met extra samenkomsten. Je bent welkom!

Lees verder....

Kaarsje branden in de Jeruzalemkerk op (Allerheiligen en) Allerzielen

Kaarsje branden in de Jeruzalemkerk op (Allerheiligen en) Allerzielen

Rond Allerheiligen en Allerzielen wordt overal ter wereld aan overleden dierbaren gedacht. Daarom opent de Jeruzalemkerk in de Baarsjes haar deuren. Bezoekers kunnen op zaterdag 31 oktober, zondag 1 november en maandag 2 november een kaarsje aansteken. In de kerk zijn kaarsjes aanwezig.

Voor wie steek jij een kaarsje aan?
Wees welkom om zomaar even binnen te lopen in de kerk. Ook als je er normaal nooit komt. Je kunt een kaarsje aansteken, een naam opschrijven of een gebed achterlaten. Er is ook ruimte om gewoon even stil te zijn of juist voor een gesprek. Een kwartier voor de sluiting van de kerk is er een kort moment van gebed.

Wees welkom
De Jeruzalemkerk bevindt zich aan de Jan Maijenstraat 14 in de Baarsjes.
De kerk is op de volgende momenten open:
- zaterdag 31 oktober van 20:00-22:00
- zondag 1 november van 14:00-16:00 en van 20:00-22:00
- maandag 2 november van 16:00-18:00
Ook op werkdagen is de Jeruzalemkerk open van 15:00-17:00.

Lees verder....

Online kerkdienst via Zoom

Online kerkdienst via Zoom

Op zondag 5 april starten we met onze online kerkdiensten via Zoom. 

Tot nu toe zijn de kerkdiensten en avondgebeden live vanuit de kerk uitgezonden met alleen een audio stream. Hoewel sommigen dit als bevorderlijk voor de concentratie ervaren, missen anderen juist de beelden bij de dienst. Ook kwam een aantal keer de vraag of het niet mogelijk is om na de diens virtueel koffie te drinken met elkaar.

Iedereen die de infomail ontvangt heeft ondertussen de link in haar of zijn mail ontvangen. Wil jij ook de link ontvangen, laat je emailadres dan even hier achter. Je krijgt een email met een link naar de online bijeenkomst en een uitgebreide instructie voor het gebruik van Zoom.

De audiostream zal daarom niet live zijn, maar later beschikbaar komen.

Voor meer informatie kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoom ID aanvragen 

Lees verder....

Onze samenkomsten

Wat we geloven

kinderoppas

kindernevendienst

tijden

Wat gebeurt er tijdens een samenkomst

Wat neem ik mee?

voorganger

gebedsteam

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.