Kaarsjes in De Baarsjes 24 december 2021

Kaarsjes_2018DSC_7938.jpg

Op vrijdagavond 24 december, Kerstavond, is het weer zover: Kaarsjes in de Baarsjes! Volgens de jarenlange traditie gaan de honderden kaarsjes in de Jeruzalemkerk weer aan op Kerstavond. Kijk om 20:00 uur online mee naar de sfeervolle kerk, luister naar live muziek , oude en nieuwe kerstliederen en een hoopvolle boodschap. Een mooi begin van het kerstfeest!

Steek thuis ook de kaars(en) aan en geniet lekker thuis op de bank met chocolademelk of gl├╝hwein en zet de Baarsjes in een ander licht.

Waar? Jeruzalemkerk Amsterdam - YouTube, 20:00 uur*

*Later ook terug te kijken