Kerst Kledingbank 18 december

kerstkleding.jpg

Geen budget en toch een mooie kerstoutfit? De Kledingbank Amsterdam West organiseert in samenwerking met de Jeruzalemkerk een pop-up boetiek waar je gratis je eigen kerstoutfit kunt samenstellen. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Kapper Bakker. De kleding is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Deze komt ten goede aan Kledingbank Amsterdam West en de benefietactie voor Willem Koolsteeg die ongeneeslijk ziek is. In de winkel houden we ons aan de corona-maatregelen: mondkapje verplicht en 1,5 meter afstand. Van harte welkom!
Wanneer: zaterdag 18 december van 11:00-16:00
Waar: Slimmeweg 7c, 1066 EV (in Nieuw West)