Donderdagavond 14 oktober: Kick Off Kerk met beide benen in de buurt

kerk_met_beide_benen_in_de_buurt.png

De Jeruzalemkerk gaat dit seizoen starten met het programma 'Kerk met beide benen in de buurt' van Tearfund. Een programma voor kleine groepen maar ook voor andere belangstellenden, om stap voor stap na te denken over Gods roeping voor mensen in de wereld, individueel maar ook als christelijke gemeenschap. Gericht op de directe omgeving, waar je woont, werkt of kerkt. Om zo meer kerk en christen voor en in de buurt te zijn. Met beide benen in die buurt dus. 

Donderdag 14 oktober trappen we af. Een inspiratieavond onder leiding van Theodoor Meedendorp (voorganger van Hoop voor Noord en trainer namens Tearfund). Je maakt kennis met de idee├źn achter het programma en het programma zelf. Niet alleen door te luisteren en na te denken maar ook door dingen te doen. Ook is er alle ruimte voor interactie. En alle vragen zijn welkom! Wil je alvast iets bekijken, check dan de website www.umojanederland.nl
De avond begint om 20:00 en de koffie staat klaar vanaf 19:30.

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.