West Verbindt - 3 oktober pannenkoeken en poffertjes

3_okt.png

Tijdens de week tegen eenzaamheid, in Amsterdam West beter bekend als West Verbindt ben je op zondag 3 oktober vanaf ca. 11:30 uur van harte welkom voor een pannenkoek of poffertjes en koffie en thee. Je kan komen bellen blazen (XXL) en er zal gevoetbald worden. Vanaf 11.30h op het Jan Maijenplein, iedereen is welkom.

Open kerk (werkdagen)
De kerk is open op werkdagen van 15:00h en 17:00h. Kom langs voor een kopje koffie of thee en met wat lekkers. Er is gelegenheid om dan een kaartje te schrijven om iemand een hart onder de riem te steken.