West Verbindt - 2 oktober vuil prikken

2_okt.png

Tijdens de week tegen eenzaamheid, in Amsterdam West beter bekend als West Verbindt gaan we op zaterdagochtend 2 oktober wandelen door de wijk en prikken het vuil op wat we onderweg tegenkomen. We verzamelen om 09.30h bij de Jeruzalemkerk. De koffie staat klaar.  Meer informatie over West Verbindt - Week van de verbinding

Open kerk (werkdagen)
De kerk is open op werkdagen van 15:00h en 17:00h. Kom langs voor een kopje koffie of thee en met wat lekkers. Er is gelegenheid om dan een kaartje te schrijven om iemand een hart onder de riem te steken.