Corona update - Versoepeling coronamaatregelen

Met de versoepelingen die per 25 september zijn ingegaan, zetten we ook als gemeente weer een stap. We sluiten ons aan bij de PKN als het gaat om toegangscontrole; dat vinden we niet iets voor kerken. We zullen stoppen ook met de registratie bij de ingang. Wel willen we in de kerkzaal ruimte bieden om te kiezen voor het afstand houden. In het middenvak laten we dat los, in de zijbeuken houden we vast aan de 1,5m afstand. De dienst blijft ook online te volgen via het YouTube kanaal

Praktisch
In de kerkzaal willen we ruimte bieden om te kiezen voor het afstand houden. In de zijbeuken van de kerkzaal houden we vast aan 1,5 meter afstand per huishouden.

Het koffiedrinken na de dienst zullen we zoveel mogelijk buiten blijven doen. Maar met de herfst in aantocht zal het weer wat vaker binnen moeten. We willen iedereen vragen zich dan te verspreiden over de kerkzaal, die is groot genoeg.

Zo kunnen we weer bijna alles wat we voor corona ook deden. Iedereen is van harte welkom om de diensten weer in de kerk mee te maken!