Corona update - Weer fysieke samenkomsten vanaf 6 juni 2021

Vanaf 6 juni 2021 mogen weer samenkomen in de Jeruzalemkerk. We zijn heel blij met deze mogelijkheid en kijken er naar uit elkaar weer te ontmoeten en gezamenlijk de kerkdienst te vieren. Daarnaast blijft de dienst ook online te volgen. Niet meer via Zoom maar alleen via het YouTube kanaal

Praktisch
We hanteren tot nader orde een maximum van 50 bezoekers (inclusief kinderen) en vragen iedereen die wil komen zich vooraf aan te melden.

Aanmelden kan vanaf nu tot vrijdagavond 20.00 uur via deze link. Mochten er teveel aanmeldingen zijn dan kan je eventueel gevraagd worden alsnog thuis te blijven en een andere keer te komen. Maar zonder tegenbericht kun je dus gewoon komen na aanmelding. Vergeet je mondkapje niet!

Wil je meer weten welke maatregelen we hebben genomen lees dan ons gebruiksplan (samenvatting). Je kan natuurljik ook contact opnemen met deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANMELDEN KERKDIENST