Woensdag 10 maart 2021 is het 'biddag voor gewas en arbeid'

Misschien heb je je nog nooit zo onzeker of afhankelijk gevoeld als in de afgelopen periode. Dat alles niet zo vanzelfsprekend is. Daarom is biddag voor gewas en arbeid een goed moment te bidden. Misschien wel voor jezelf. Dat kan!
"Het is niet vanzelfsprekend dat er genoeg groeit om van te eten. Dat er genoeg werk is om van te kunnen leven. Dat je gezond genoeg bent om te werken.
Misschien heb je je nog nooit zo onzeker of afhankelijk gevoeld als in de afgelopen periode. Misschien betrap je je er op dat je opeens (wat vaker) aan het bidden bent.
Komende woensdag is het 'biddag voor gewas en arbeid'. Een dag om te bidden voor wat ons in ons dagelijks leven bezig houdt. Zijn er dingen waar jij voor wil bidden? Of zijn er dingen waar jij voor wil laten bidden? Laat een berichtje achter op de padlet die hieronder staat. Om 19:30 zal er op woensdag via Zoom een live gebedsmoment zijn. Dan zullen alle gebedsintenties meegenomen worden.”