Woensdag 10 maart 2021 is het 'biddag voor gewas en arbeid'

Misschien heb je je nog nooit zo onzeker of afhankelijk gevoeld als in de afgelopen periode. Dat alles niet zo vanzelfsprekend is. Daarom is biddag voor gewas en arbeid een goed moment te bidden. Misschien wel voor jezelf. Dat kan! 
"Het is niet vanzelfsprekend dat er genoeg groeit om van te eten. Dat er genoeg werk is om van te kunnen leven. Dat je gezond genoeg bent om te werken.
Misschien heb je je nog nooit zo onzeker of afhankelijk gevoeld als in de afgelopen periode. Misschien betrap je je er op dat je opeens (wat vaker) aan het bidden bent.
Komende woensdag is het 'biddag voor gewas en arbeid'. Een dag om te bidden voor wat ons in ons dagelijks leven bezig houdt. Zijn er dingen waar jij voor wil bidden? Of zijn er dingen waar jij voor wil laten bidden? Laat een berichtje achter op de padlet die hieronder staat. Om 19:30 zal er op woensdag via Zoom een live gebedsmoment zijn. Dan zullen alle gebedsintenties meegenomen worden.”
 
Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.