Kaarsje branden in de Jeruzalemkerk op (Allerheiligen en) Allerzielen

Rond Allerheiligen en Allerzielen wordt overal ter wereld aan overleden dierbaren gedacht. Daarom opent de Jeruzalemkerk in de Baarsjes haar deuren. Bezoekers kunnen op zaterdag 31 oktober, zondag 1 november en maandag 2 november een kaarsje aansteken. In de kerk zijn kaarsjes aanwezig.

Voor wie steek jij een kaarsje aan?
Wees welkom om zomaar even binnen te lopen in de kerk. Ook als je er normaal nooit komt. Je kunt een kaarsje aansteken, een naam opschrijven of een gebed achterlaten. Er is ook ruimte om gewoon even stil te zijn of juist voor een gesprek. Een kwartier voor de sluiting van de kerk is er een kort moment van gebed.

Wees welkom
De Jeruzalemkerk bevindt zich aan de Jan Maijenstraat 14 in de Baarsjes.
De kerk is op de volgende momenten open:
- zaterdag 31 oktober van 20:00-22:00
- zondag 1 november van 14:00-16:00 en van 20:00-22:00
- maandag 2 november van 16:00-18:00
Ook op werkdagen is de Jeruzalemkerk open van 15:00-17:00.