Online kerkdienst via Zoom

Op zondag 5 april starten we met onze online kerkdiensten via Zoom. 

Tot nu toe zijn de kerkdiensten en avondgebeden live vanuit de kerk uitgezonden met alleen een audio stream. Hoewel sommigen dit als bevorderlijk voor de concentratie ervaren, missen anderen juist de beelden bij de dienst. Ook kwam een aantal keer de vraag of het niet mogelijk is om na de diens virtueel koffie te drinken met elkaar.

Iedereen die de infomail ontvangt heeft ondertussen de link in haar of zijn mail ontvangen. Wil jij ook de link ontvangen, laat je emailadres dan even hier achter. Je krijgt een email met een link naar de online bijeenkomst en een uitgebreide instructie voor het gebruik van Zoom.

De audiostream zal daarom niet live zijn, maar later beschikbaar komen.

Voor meer informatie kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoom ID aanvragen 

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.