Online kerkdienst via Zoom

Op zondag 5 april starten we met onze online kerkdiensten via Zoom.

Tot nu toe zijn de kerkdiensten en avondgebeden live vanuit de kerk uitgezonden met alleen een audio stream. Hoewel sommigen dit als bevorderlijk voor de concentratie ervaren, missen anderen juist de beelden bij de dienst. Ook kwam een aantal keer de vraag of het niet mogelijk is om na de diens virtueel koffie te drinken met elkaar.

Iedereen die de infomail ontvangt heeft ondertussen de link in haar of zijn mail ontvangen. Wil jij ook de link ontvangen, laat je emailadres dan even hier achter. Je krijgt een email met een link naar de online bijeenkomst en een uitgebreide instructie voor het gebruik van Zoom.

De audiostream zal daarom niet live zijn, maar later beschikbaar komen.

Zoom ID aanvragen