Welkom,
wij zijn de

Betrokken zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven!

Ook in tijden van Corona.

Onze diensten zijn vanwege de Corona-maatregelen alleen via Zoom. Helaas niet in ons mooie kerkgebouw De diensten zijn achteraf terug te kijken via ons Youtube-kanaal.

We nodigen je van harte uit om mee te doen met onze Zoom-diensten. Via onderstaand formulier vraag je onze Zoom gegevens voor de eerstvolgende dienst op en ontvang je automatische de nieuwste zoomlinks.

Zoom link aanvragen

* verplicht veld

Diensten luisteren

Tijdens een dienst worden er (video)opnames gemaakt. Beluister en kijk de dienst op een later tijdstip via ons Youtube kanaal. Diensten tot maart 2020 zijn terug te luisteren in audio via de website.

YouTube Jeruzalemkerk

Luister eerdere diensten