26 april, Speciale themadienst over het klimaat

Hoe kunnen we als kerken en christenen zorgen voor de aarde? Wat is een christelijke visie op het klimaat? Op zondagmorgen 26 april staan deze vragen centraal tijdens een speciale Klimaat-themadienst in de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West.

Voorganger is Embert Messelink, directeur van natuurbeweging A Rocha. A Rocha is een wereldwijde beweging van christenen die vanuit hun geloof zorg dragen voor de schepping. Messelink studeert daarnaast theologie en won vorig jaar de preekwedstrijd in Leuven met een preek over psalm 8.