Kinder Kerstspeurtocht in de Baarsjes

Ga mee op reis en ontdek het kersverhaal. De kerstreis is weer terug in de Baarsjes!

Kom zaterdagmiddag 21 december en stap samen met je ouders het kerstverhaal binnen. De kerstreis begint aan de grote knutseltafels van Westerwijk, waar je een prachtige lampion gaat maken.

Uitnodiging kinderkerstspeurtocht 2018 webDaarna stap je met je lichtje het verhaal binnen en ga je via een speurtocht door de Baarsjes op zoek naar het kindje Jezus. Onderweg kom je Jozef en Maria, de engel en allerlei andere figuren uit het kerstverhaal tegen, die een stukje van het kerstverhaal uitspelen. Aan het einde van de reis vind je de kerststal en staat er een lekker kerstbuffetje voor je klaar in Westerwijk. 

Kinderen vanaf vier jaar kunnen met hun ouders meelopen met de speurtocht. Peuters kunnen een lampion maken en een kijkje in de stal nemen. De richtlijn voor een (vrijwillige) bijdrage is €3 per kind. 

Waar? Westerwijk, Admiraal de Ruijterweg 150, 1056 GV Amsterdam

Wanneer? Zaterdag 21 december, 16.30u - ca. 19.00u

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.