Ds. C.W. Saly aanvaardt het beroep van de Jeruzalemkerk

Zeer verheugend nieuws aan het eind van het eerste kwartaal: ds. Richard Saly heeft het beroep dat 26 maart jl.door de Algemene Kerkenraad van de PKA is uitgebracht aanvaard. Ds. Saly: "Ik heb de vraag vanuit de beroepingscommissie als roeping ondervonden. Het is met overtuiging dat we 'ja' zeggen tegen Amsterdam." 

Wij danken God dat er zo snel duidelijkheid is en dat we in een relatief korte tijd weer een eigen wijkpredikant mogen verwelkomen! Naar alle verwachting gebruiken Richard Saly en zijn gezin de zomervakantie om zich te gaan vestigen in Amsterdam.

Met de vreugde die wij als Jeruzalemkerk ervaren door het aanvaarden van het beroep, is er tegelijkertijd ook een moeilijk proces van afscheid nemen begonnen voor de gemeenteleden van de Nieuwe Kerk in Ede en ook het gezin Saly. "Ja zeggen tegen een beroep, betekent ook loslaten in Ede. Met pijn in het hart. En dat gaat niet zonder verdriet, want wij hebben in de acht jaar dat we aan deze gemeente verbonden zijn onze plek echt gevonden." 

Wij wensen de gemeente van de Nieuwe Kerk in Ede veel wijsheid toe en bidden voor Gods leiding.

 

 

 

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.