Rouwen

De kerk is er ook in dagen van rouw. In de Jeruzalemkerk kan, voorafgaand aan de begrafenis, een dankdienst gehouden worden. Het leven van de overledene wordt herdacht en er klinken woorden van hoop en troost uit de Bijbel. De dood heeft niet het laatste woord: we leven vanuit de verwachting van een nieuw begin, van leven na dit leven!

Neem bij overlijden van een dierbare contact op met onze predikant. Een dienst ter nagedachtenis van de overledene wordt in overleg met de predikant samengesteld. Er is ook gelegenheid voor condoleance.

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar (eind november) herdenken we de overledenen. De nabestaanden worden voor deze gedachtenisdienst uitgenodigd