Open Huis Lunch zondag 25 november

Open Huis Lunch zondag 25 november van 12.30 – 14.30

Na het geslaagde open huis diner wordt er zondag 25 november een Open Huis Lunch georganiseerd. Na de kerkdienst drinken we gezellig koffie met elkaar in de kerk en daarna zijn er verschillende huizen waar gemeenteleden met elkaar lunchen.

Hoe werkt het? Je kan je opgeven om of 1) een lunch bij jou thuis te verzorgen (aantal personen) of 2) om lekker ergens te gaan lunchen. Komende zondagen hangen er lijsten achterin de kerk waarin je je kan intekenen. Mocht je er dan niet zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen vervolgens voor een passende match.

Welkom om zondag 25 november 12.30-14.30 lekker met elkaar te lunchen!