15 april, Afscheidsdienst ds. Bas van der Graaf

Uitnodiging_Bas_van_der_Graaf.jpg

Op zondagmiddag 15 april neemt ds. Bas van der Graaf na 12 jaar afscheid van de Jeruzalemkerk. Het afscheid betekent ook een nieuw begin.

In een feestleijke afscheidsdienst zal Bas van der Graaf tegelijk een zegen ontvangen voor zijn functie als begeleider van pioniersplekken voor de PKA. Na afloop is iedereen uit genodigd voor een borrel en informeel samenzijn.

Sinds 2006 is Bas van der Graaf als missionair predikant verbonden aan de Jeruzalemkerk. Hij is onze gemeente op inspirerende wijze voorgegaan in onze roeping discipel van Jezus Christus te zijn en mensen tot discipel te maken. Bas doet dat door scherp oog te hebben voor ontwikkelingen in de stad en met visie op hoe de boodschap van het evangelie daarbij aansluit. Door zijn vele contacten in buurt, wijk en stad heeft hij veel mensen aan het denken kunnen zetten over de relevantie van het geloof en de rol van God in hun leven. Ook heeft hij bijgedragen aan de zichtbaarheid van de Jeruzalemkerk in Amsterdam.

Wij zijn Bas van der Graaf zeer dankbaar voor zijn grote inzet en creativiteit om op eigentijdse wijze kerk in de stad te kunnen zijn.

Uitnodiging afscheidsdienst Bas van der Graaf

Details van de kerkdienst