Kaarsjes in de Baarsjes

Beleef Kaarsjes in de Baarsjes

Op 24 december om 20:00 uur ben je van harte welkom in de Jeruzalemkerk voor de jaarlijks terugkerende kerstnachtdienst voor alle mensen in De Baarsjes.Honderden sfeervolle kaarsjes, live muziek, oude en nieuwe kerstliederen

en een hoopvolle boodschap maken deze bijzondere Kerstavond compleet.Kom zoals je bent. En ervaar dit jaar een onvergetelijke Kerst. Want Kerst vier je niet alleen.Na afloop is er een hapje en een drankje op het plein en gelegenheid voor ontmoeting.

Kom ook, je bent welkom!