Kerkbankjes buiten

bankjes_PKA.jpg

Veel Amsterdammers zijn op zondag (en op andere dagen van de week) eenzaam. Daarom heeft de Protestantse Kerk en Diaconie alle kerken van Amsterdam gevraagd om op deze zondag in de Week tegen eenzaamheid na de kerkdienst de kerkbanken buiten op de stoep te zetten en buren en voorbijgangers uit te nodigen voor de koffie. Zo kan de kerk laten zien dat zij een plek is voor ontmoeting en zorg voor elkaar.

Op 'ons' mooie Jan Maijenplein staan de bankjes natuurlijk al buiten. We zullen daarom ook mensen uitnodigen om met ons koffie te komen drinken. Een mooie oefening in de gastvrijheid waar we regelmatig over horen! Hier vind je meer informatie: Kerkbankjes buiten | PKA