Leer de Jeruzalemkerk kennen

Ben je nieuw en geïnteresseerd in de Jeruzalemkerkgemeente? Kom dan naar de introductiebijeenkomst!

Zondag 19 november organiseert de Commissie Gemeenteopbouw na de ochtenddienst een korte introductiebijeenkomst. Na een heerlijke lunch krijg je een rondleiding door de kerk, meer informatie over waar de gemeente voor staat, welke activiteiten er georganiseerd worden, en hoe je betrokken kunt zijn. Elsbeth zal als wijkpredikant aanwezig zijn.

Aanmelden kan bij Anne, Naomi en Roel of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.