Aswoensdag viering 6 maart 2019 om 20:00 uur

In samenwerking met Via Nova vieren wij aanstaande woensdag Aswoensdag olv van Tim Vreugdenhil en Hanna Blom. Er is natuurlijk ook muziek door Jeruzalemkerkband. We starten om 20:00 uur.

Aswoensdag is een katholieke feestdag, die ook andere christenen tegenwoordig vieren. Aswoensdag staat in het teken van boete. Je betoont spijt over je fouten en verklaart dat je een beperkt mens bent. Vandaar die as: uiteindelijk zijn alle mensen stof. Het valt op de woensdag precies 46 dagen voor Paaszondag. Deze hele periode heet de Veertigdagentijd.

Je kunt gewoon binnen lopen. Je hoeft geen regelmatig kerkganger te zijn of lid van die kerk om mee te mogen doen.