Andries Knevel preekt in Jeruzalemkerk te Amsterdam-West

Op zondag 13 januari (10.00) zal EO-presentator Andries Knevel in de Jeruzalemkerk preken over "Een schreeuw uit de diepte."

Vorig jaar zei Arnon Grunberg in de Volkskrant: "Waar moeten we zijn met onze schuld naartoe, als ons land niets meer met Christus heeft". En Bas Heine zei in zijn afscheidsinterview: "Ik wantrouw mezelf". Er kunnen existentiële diepten in het leven van een mens zijn, gelovig of niet gelovig.

Het mooie van de Bijbel is dat de donkere kant van een mens niet gemaskeerd wordt, maar dat de diepten erkend worden in alle openheid en naaktheid, maar dat ook vanuit die diepten een schreeuw geboren wordt.

Andries Knevel hoopt over deze diepten te spreken n.a.v. Psalm 130. Een psalm over de laatste ernst, over een worstelende mens en over de genade van God.