A.s. woensdagavond (14 maart) is de jaarlijkse biddagdienst. Een moment om God te bidden om zegen voor het komende jaar voor de wereld, de kerk, de stad, en ons persoonlijke leven.

Lees meer: Biddag

KIDB_flyer.jpg
Beleef Kaarsjes in de Baarsjes

Op 24 december om 20:00 uur ben je van harte welkom in de Jeruzalemkerk voor de jaarlijks terugkerende kerstnachtdienst voor alle mensen in De Baarsjes.Honderden sfeervolle kaarsjes, live muziek, oude en nieuwe kerstliederen

Lees meer: Kaarsjes in de Baarsjes

bankjes_PKA.jpg

Veel Amsterdammers zijn op zondag (en op andere dagen van de week) eenzaam. Daarom heeft de Protestantse Kerk en Diaconie alle kerken van Amsterdam gevraagd om op deze zondag in de Week tegen eenzaamheid na de kerkdienst de kerkbanken buiten op de stoep te zetten en buren en voorbijgangers uit te nodigen voor de koffie. Zo kan de kerk laten zien dat zij een plek is voor ontmoeting en zorg voor elkaar.

Lees meer: Kerkbankjes buiten

Over Ons

De Jeruzalemkerk in Amsterdam-West (de Baarsjes) waar iedereen welkom is en waar we graag betrokken willen zijn op Jezus Christus, op elkaar en op de stad waar we in leven. Wij zijn een gevarieerde gemeente die deel uit maakt van de Protestantse Kerk Nederland.

Contact
Jeruzalemkerk

Jan Maijenplein 14
Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.