Cover-Luisterend-Bidden-214x300.jpg

De afgelopen maanden is op diverse manieren het belang van (luisterend) gebed op het pad van de gemeente gekomen: tijdens de gemeentedagen (lezing ds. Ron van der Spoel), in gebedsbijeenkomsten en preken (o.a. ds. Jaap van Hansum). Om dit verder een vervolg te geven, willen we als gemeente de cursus ‘Luisterend bidden’ van Stichting New Wine gaan volgen. Met als doel om te groeien in het opbouwen, troosten en bemoedigen van elkaar met woorden van God. (1 Kor. 14:3).

Lees meer: Gemeentecursus 'Luisterend Bidden'