Gemeentedagen

Voor wie zijn de gemeentedagen bedoeld? Alle gemeenteleden, van jong tot oud, zijn welkom. Als je nog niet eerder mee geweest bent, is dit een uitstekende mogelijkheid om de gemeente beter te leren kennen.

Thema

De dagen worden georganiseerd rond een inspirerend thema dat in verschillende programmaonderdelen uitgediept wordt. Dit jaar is het thema Vrede. Voor de kinderen en tieners zijn er aparte programma’s. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. Veel gemeenteleden dragen een steentje bij in de organisatie van deze dagen, zoals bij het invullen van programmaonderdelen, de muziek, het geven van workshops en de leiding van de kinderprogramma’s.