Introductiemiddag

De introductiemiddag vindt een aantal keer per jaar plaats aansluitend op de dienst met een heerlijke lunch. Tijdens de middag wordt er meer informatie gegeven over de gemeente. Verschillende mensen uit de gemeente vertellen iets over de achtergrond van de gemeente, hoe zij is ontstaan, welke activiteiten er worden georganiseerd en hoe je betrokken kunt raken. Ook wordt er een rondleiding gegeven door het kerkgebouw.
Voor wie is de introductiebijeenkomst bedoeld?
De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die graag meer willen weten over de gemeente, erover nadenken om lid/belangstellende te worden of zich onlangs hebben aangesloten. Meer weten of overweeg je lid te worden van de Jeruzalemkerkgemeente? Mail naar Roel van Marle: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.