Kinder Kerstspeurtocht in de Baarsjes

Ga mee op reis en ontdek het kersverhaal. De kerstreis is weer terug in de Baarsjes!

Kom zaterdagmiddag 15 december en stap samen met je ouders het kerstverhaal binnen. De kerstreis begint aan de grote knutseltafels van Westerwijk, waar je een prachtige lampion gaat maken.

Uitnodiging kinderkerstspeurtocht 2018 webDaarna stap je met je lichtje het verhaal binnen en ga je via een speurtocht door de Baarsjes op zoek naar het kindje Jezus. Onderweg kom je Jozef en Maria, de engel en allerlei andere figuren uit het kerstverhaal tegen, die een stukje van het kerstverhaal uitspelen. Aan het einde van de reis vind je de kerststal en staat er een lekker kerstbuffetje voor je klaar in Westerwijk.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen met hun ouders meelopen met de speurtocht. Peuters kunnen een lampion maken en een kijkje in de stal nemen. De richtlijn voor een (vrijwillige) bijdrage is €3 per kind.

Waar? Westerwijk, Admiraal de Ruijterweg 150, 1056 GV Amsterdam

Wanneer? Zaterdag 15 december, 16.30u - ca. 19.30u